miercuri, 1 iunie 2011

My missing part..A trecut atata timp..
PAUZA..Pauza de la tot, de la invatat, de la sesiune si sters, de la tot ce e in jurul meu. Nu mi-am mai ascultat inima de ceva timp. Am fost prea ocupata cu aparente si lucruri materiale, incat sa ma mai gandesc macar o clipa: "Eu ce im doresc cu adevarat? " ..S-au intamplat multe lucruri in ultima vreme. Atat de multe incat acum, cand privesc in urma ma intreb daca eu am fost cea care a trecut prin toate.Nu ma recunosc. Sau poate ca incep sa ma cunosc mai bine, sa realizez ca nu sunt eu mereu cea care sufera si plange, ca pot fi la fel de bine indiferenta, dar multumita. Sau poate ca am invatat sa ma protejez, sa nu mai las pe oricine sa intre si sa-mi lase urme in suflet.
Sau...gandurile mele inca graviteaza in jurul tau..sau poate e doar o iluzie. Dar cert e ca ma ajuti, asa intr-un fel ciudat. Ce ai lasat in urma ta, ma apara de alte posibile rani..e bine asta?? E bine sa nu ma implic, sa nu imi mai deschid sufletul...Au fost 2...doua suflete ce au incercat sa se apropie de mine. Nici nu inteleg de ce si-au dorit sa incerce sa fie mai aproape de o fiinta de gheata, asa cum ma aratam lor..Au sperat ca poate in spatele acestei masti exista altceva..Da, exista un suflet cald, sensibil si plin de sperante...doar TU ma cunosti asa.
Poate ca de asta incerci acum cu atata ardoare sa o luam de la capat...dar nu mai am curajul, sau poate doar am realizat ca pentru mine esti tot..toata dragostea mea pe care nu stiu sa o ofer altuia.
De ce tot ce simt e doar DOR?? Imi e dor de tine, atat de dor de tine. Te resping cu atata tarie si durere in suflet, la fel de puternice precum era dragostea mea!!

Trecut, prezent si viitor..vei ramane mereu, insa doar in suflet. Nu pot si nu stiu sa te scot de acolo..Am sa invat sa iubesc pe altcineva...Insa am sa te caut in fiecare persoana din viata mea. Iar tu vei fi atat de aproape dorindu-ma...iar eu nu te voi mai avea nicicand.
Ramai al meu...
P.S: A ta, pentru totdeauna!!
--Nu uita sa nu ma uiti!!

Un comentariu:

  1. Citindu-ti articolul ma incerca un puternic sentiment de deja-vu si subconstientul meu incerca sa preia controlul,insa am reusit cu greu sa ma abtin sa nu o sun...multumesc pentru solidaritatea nevoita din acest articol...

    RăspundețiȘtergere