luni, 6 iunie 2011

Took my soul away

Dor...atat de dor,
Am vazut "Going the distance" si m-am regasit in fiecare secunda...mi-am vazut dragostea si durerea , dar nu am putut sa vad si finalul fericit.
Noi nu mai suntem "noi", nici macar nu am incercat , insa sanse de izbanda poate ca nu ar fi fost, asa cum mereu spuneai, Dar, totusi...tu nu regreti ca nu ai incercat, mai mult decat regreti ca m-ai lasat in urma ta? Sau poate ca tu ai ramas in urma mea...
Si uite ca poti sa traiesti si fara mine...uite ca iubesti pe altcineva...uite ca nu eu mai sunt in viata ta...uite ca reusesti si vrei cu ea relatia asta...uite ca SE POATE!! ...dar nu cu mine:(..Nu am sa inteleg niciodata de ce n-ai vrut macar sa astepti sa vedem cum e..iar acum, acum parca s-a intors tot impotriva ta, Viata iti plateste alegerea cu fiecare banut si iti arata cum e sa simti ce am simtit si eu.
Nu te-as fi lasat sa pleci niciodata...dar ai plecat fara ca macar sa ma intrebi ceva, Ai plecat, ai uitat, ai suferit iar acum ai parte de ce nu ti-am dorit vreodata,,,iubirea ta e departe, insa spre deosebire de tine, ea nu renunta la tine. ...Iar tu, tu imi spui ca vrei dor sa fie totul cum a fost.
Uite ca nu se mai poate...
Inca imi ocupi sufletul si nu-l slabesti deloc...inca imi lipseste ceva permanent, si acel ceva inseamna TU, absolut orice legat de tine...inca te-as iubi enorm, dar NU..nu vom mai fi "noi" niciodata...
inca iti ocup sufletul, mintea, inima si viata..inca am un loc doar al meu acolo...inca vrei sa fim doar "noi"...dar gata...am vrut, nu ai vrut..vrei, nu vreau sa imi mai las inima in mainile tale.
Altcineva stie sa pretuiasca cu adevarat fiecare clipa si fiecare particica din mine si noi...si chiar daca inca te caut in el, inca sufletul meu e la tine, m-am resemnat cu ideea ca te voi iubi mereu.
Nu mai sunt a ta, nu mai esti al meu...
Ultimele noastre ore au fost perfecte...am stiut ca asta va fi ultima data, desi tu erai convins ca intorcandu-te cand vrei tu, eu am sa fiu dispusa sa o luam de la capat. Mi-am amintit cum e sa te iubesc si sa ma iubesti...si e mai frumos si mai scump decat orice in lumea asta...Si as fi dat orice sa nu se termine..Sa ramanem prinsi in acele clipe pentru totdeauna...Dar a trebuit sa pleci, ai plecat cu gandul ca te vei intoarce foarte repede..Dar eu m-am intors la viata mea
Fiecare dintre noi mergem pe cate un drum, iar caile noastre nu se vor mai intalni niciodata.
As fi cea mai fericita si plina de iubire fiinta din lume langa tine...si stiu ca asta iti doresti si tu..iti doresti din nou iubirea mea. Dar tu nu stii ca o ai de mult si o vei avea pentru mult timp de acum incolo. Insa "noi" nu mai exista, nu va mai exista!! Fiecare dintre noi are alaturi o alta persoana cu care imparte fiecare bucurie si tristete.
Imi va fi dor enorm si la nesfarsit!!
Imi vei lipsi in fiecare clipa, din fiecare zi a timpului de cand nu mai sunt si nu voi mai fi vreodata a ta!
Te voi iubi la infinit!...obisnuieste-te ca nu ma poti scoate definitv din inima ta.
Am sa raman acolo pana cand nu vom mai fi!

P.S: Nu uita, sa nu ma uiti!! Nu vei putea nicicand!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu